tisdag 9 augusti 2016

Cykelvasan!

Tjohoo på er!

På lördag är den äntligen dax för sen berömda Cykelvasan! Var ju ett av mina stora mål den här säsongen tillsammans med SM! SM vet ju alla hur de gick med de, fick ju tyvärr ställa in den i Värnamo.

Ja vad har jag för målsättning på denna Vasan då? Har hela tiden sagt att jag vill ner kring 3 timmar, körde på 3,15 2015, ska dock tillägga att jag ca 3 veckor innan Vasan kollapsade vid köksbordet helt utan förvarning, minns ingenting av händelsen. Så var ytterst tveksam om jag skulle starta! Läkarna gick igenom det medta o kunde inte hitta något fel så jag körde iaf! 3 första milen var pest då de bara snurrade i huvvet, var då nära att bryta. Sänkte tempot lite istället o då vart de bättre. Var såklart väldigt orolig under loppet, så de jag ville ha sagt var att hade inte detta inträffat så hade jag säkerligen åkt fortare.

Nu har ju inget sådant inträffat i år, utan nu är de ju bara segt för övrigt. Men jag ska ge det en ärlig chans o köra så hårt jag kan så får vimse hur långt de bär:) så håll alla tummar o tår.

Är de någon där ute som söker boende under helgen så har vi några bäddar över i vår stuga om någon är intresserad! Det är jag o min bror som ska åka, tanken var att fler skulle med men dom hoppa av.
Så hör av er om ni är intresserade och för att få lite mer info om pris o vilken stuga de är!


Kontakta mig gärna på:
Kristoffer_gross@hotmail.se

Måste bara gnälla återigen på hundägare, som jag har sagt innan jag har absolut ingenting emot hundar, vi har själv hund inom familjen!
Men under den timman som jag var ute o hojjade idag så blev jag jagad av 2 hundar.
Den första höll jag på att köra över så han sprang rakt emot mig, o jag höll även på att crasha samtidigt. Detta var på en grusväg!
Så snälla ha hundarna kopplade om ni inte har koll på dom det kan sluta väldigt olyckligt för både hund o cyklist!

Så slut gnällt:)

/Gross

2 kommentarer:

 1. Gällande hundar, det finns hundägare som har koll o det finns hundägare som tror dom har koll, jag blev hundbiten 2 gånger i juni inom 2 veckor, det var troligtvis samma hund också, det är ett par som går omkring med en hel kennel (6-7 hundar). Jag var väldigt tydlig vad jag tyckte utan att brusa upp, efter det har jag inte sett dom. Tycker synd om hundarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Ja så är de ju oftast att dom tror, ska du ha hunden lös så måste du ha extrem pli på den annars ska den vara kopplad. Man blir ju lite rädd när de kommer en hund rusande i full fart o inte har en aning om vad den är kapabel till. Hoppas att det gick bra med dig iaf?

   Radera