söndag 31 januari 2016

Polar v650

Hej hej.

Blir lite glest mellan inläggen nu, haft lite annat att stå i.

Fyllde ju som sagt 30 år för drygt en vecka sedan känns ju toppen att bli äldre.
Igår hade vi lite kalas då min syster och hennes familj var nere från stockholm=) passade även på att fira lilla Lovis som snart fyller 3år, dom 3 åren har gått fort. Så igår var de fullt hus här hemma med mor o far, bror och hans familj härligt.

Fick en ny cykeldator i present, som rubriken lyder en Polar v650. Har kikat ett tag på den, verkar vara en kanon dator. Sen finns det alltid bättre saker men då blir de genast mycket dyrare. O denna räcker gott och väl till mig. Så jag är väldigt nöjd utan att ens ha testat den=)
Ska bli kul att testa den och nya hojen, kan bli redan idag=)

Har blivit något pass tränat också. Körde ett tröskelpass på 3x15 i torsdags, 10x1 i fredags och så ett gympass igår.  Kroppen börjar hitta tillbaka till sig själv igen, har ju varit inne i en lite segare period men känns som att de går åt rätt håll, känner mig stark o det är skönt. Känner att träningen ger resultat o de är ju en jäkla tur de.

Snön har ju smällt bort här vilket är positivt, men det positiva försvann när man slog upp ögonen idag på morgonen och de vräker ner snö=( men till de positiva igen är att den redan är på väg bort. Så idag kommer jag att köra nya hojen en sväng i skogen. Vet att man kan cykla i skogen även om de är snö men roligare utan.

Som vanligt får man ändra om lite i schemat,  syster och hennes familj åkte hemåt för en stund sen och frun här i huset är o tränar, Liam ska på kalas o de ska handlas o styras så därför blir de inget distanspass idag heller. Utan de får bli någon timme eller nått i skogen o sen ett pass på trainer senare ikväll.  Men de funkar de med=)

Inget kalas utan tårta=)

/Gross

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar