tisdag 29 december 2015

Punka!!

Vad kul de är när man står redo för att köra dagens första pass och man märker att bakdäcket är tomt på luft. Bara ut i garaget efter pumpen o i med luft. Hade planerat in att köra 8x30 så chansade på att luften skulle stanna kvar den tiden, det gjorde den men märkte undan för undan att de försvann. Hjulet slirade titt som tätt mot trainer. Kan ju annars bero på att jag är sjukt stark=) ne skämt o sido.
Men genomförde iaf passet, har inte kört detta pass tidigare. Satt o läste Gunnar Töjrens blogg igår, finns många intressanta o inspirerande trainerpass på hans blogg. Såg detta o ville testa, o skönt med lite variation på pass med. Hur som helst var de jobbigt o de är bra=).

Andra passet fick bli på en spinning cykel uppe på Hagadals sportcentrum. Tungt att trampa på en spinning cykel, eller bara trötta ben? Körde ett pass 10x1, det känns att man lever efter dessa pass.
Imon blir de att fara o inhandla en ny slang o hoppas att jag får på däck helvetet på fälgen.  Brukar ha stora problem med att få dit trainerdäck.
Det återstår att se=).

/Gross 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar