tisdag 15 december 2015

KASK VERTIGO 2.0

Det har kommit ett kul paket denna vecka iaf, min nya hjälm kask vertigo 2.0. Om jag själv får säga de är den grym, både att se på o ha på=). Men inväntar fortfarande det stora paketet, vet aldrig när de dyker upp, men den som väntar på något gott den blir aldrig fet iaf.


Det har varit mycket luciafirande o julshow med barnen dessa dagar.  Igår var vi på min dotter Lovis dagis OCH idag i Liams skola. Dom är härliga dom där små liven.  Synd bara för jul stämningen skull att snön skymtar med sin frånvaro. Får väl hoppas de kommer lite till julafton iaf.

Träningen då, hoppade över igår, körde. Lite fyror idag. Känns att fyrorna gör nytta, kunde trycka på rätt Bra idag, positivt.

Jag hoppas kunna trycka på bra I sommar på tävlingarna=) kul att det börjar komma ut officiella datum för tävlingar nu. Bara till att planera och anmäla sig till så många som möjligt. Är väldigt sugen på att åka hela långloppscupen, men tyvärr så ligger några lite för långt bort. Kan ju bli att man ångrar sig o åker ia=)

/Gross

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar