söndag 13 december 2015

Dubbelpass och julbord!

Idag hade jag planerat att köra två pass, har svårt att få till 2 pass om dagen mitt i veckorna. Så får passa på på helgerna istället.

Börja dagen med att köra 5x4 + 5x1 intervaller.  Det passet är riktigt tungt, men skönt efteråt. Känner att man börjar bli starkare iaf o de är ju positivt.

Hopp in i dusch för att sedan fara på julbord, premiär för mig. Men ack så gott de var, satt perfekt efter träningen. Man har ju ofta en förmåga att äta lite för mycket när man är på sådana festligheter, men det behövs nu när man tränar så pass hårt som man gör. =)
Kändes ändå ganska så lustigt att sitta o äta ett julbord när solen skiner och marken är helt grön, julkänslan finns inte riktigt än iaf. För barnens skull så får vi hoppas på lite snö snart, men för oss cyklister så är de bra som de är eller hur=)

Sen är de ju inte helg utan hockey heller, idag spelade Liam på hel plan för första gången, svårt att hålla koll på de där med offside o iceing, vart ju en o annan avblåsning. Men de kan ju bara bli bättre nästa match så sitter de.  För övrigt så vann dom matchen med 5-4 mot rivalerna Västervik.

Hade som sagt planerat att köra 2 pass idag, så de var bara upp på hojen när man kom hem vid 21 tiden o riva av ett 10x1 pass. Lite små segt men de gick iaf.

För övrigt så summerar jag denna vecka som en väldigt bra tränings vecka för mig, många hårda pass blev de, lyckades få ihop 8 timmar träning iaf, det får man vara nöjd med.

Går in på fjärde veckan i morgon, hade ärligt talat varit skönt med en vilo vecka=) men den kommer den med.

Hoppas även tomten kommer med en tidigt julklapp denna vecka, vore fin fint de..

/Gross

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar