Sponsorer

Torpado kommer att vara min cykelleverantör 2017
Cykel 33:an i Vimmerby skräddarsyr din cykel precis så som du vill ha det.
Cykel 33:an är återförsäljare för Fondriest och Torpado cyklar.
RM Snickerier är ett företag som specialtillverkar fönster med inriktning på allmogeprofil till hus i gammal stil.


Vi tillverkar fönster efter kundens behov. Tillverkning sker först efter kundens beställning. Fönster med god värmekoefficient, bra behandling, högsta kvalitet och smala profiler för maximalt ljusinsläpp.

Kunderna finns i hela Sverige och export sker till Norge, Finland och Tyskland. Målgruppen vi vänder oss främst till är arkitektritade hus, med speciell stil.Förstklassiga produkter
Under de drygt 20 år sedan företaget startades har Fairing alltid haft som främsta målsättning att producera kosttillskott av absolut högsta klass. Genom åren har ett brett sortiment av produkter utvecklats i samarbete med marknadens ledande kemister och forskare inom nutritionsområdet. Fairing var först i Sverige med att lansera en mängd effektiva kosttillskott, exempelvis ALC, kreatincitrat, hydrolyserat vassle och Kre-Alkalyn. Baserat på en solid vetenskaplig grund har säkra och kraftfulla produkter blivit Fairings kännetecken.


Nordic Trade är ett grossistföretag i grunden som startade 1984 i Mora. Under hela tiden har längdskidor varit basen i verksamheter och ett antal varumärken har legat i portföljen genom åren. I dagsläget ligger fokusområdet på cykel men givetvis finns det kvar en del längdprodukter i sortimentet.

I dag breddas verksamheten också till att arbeta med klubb och företagssidan med specialdesignade kläder samt övriga produkter. Nordic Trade är en komplett leverantör av cykelprodukter med allt från cyklar av olika slag till glasögon, skor och dubbdäck. 
Genom kunskap, erfarenhet, personligt bemötande individuell anpassning och fysiologiska tester effektiviserar vi Din träning genom adekvat och tydlig rådgivning i träningsfrågor och i träningsplanering. Teknikanalyser och individuell PT och träning i grupp skall ge ytterligare stöd för våra kunder. Aktivitus skall alltid ha ett vetenskapligt men samtidigt 100% individanpassat synsätt på träning. Vi ger inte generella råd utan att ha kännedom om individen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar