Om mig

Hej på er!

Jag heter Kristoffer gross, född 20 Januari 1986 på Västerviks bb. Jag är uppvuxen i en liten by som heter Virserum.  Spelade hockey från att jag var 3 år fram till ca 3 år sen. Gick på Njudungsgymnasiet i Vetlanda där jag utbildade mig till möbelsnickare,Gick även hockey gymnasiet där med.
När jag gick ut skolan så tog jag mitt pick o pack o drog från Virserum för att flytta till Hultsfred där min nuvarande fru bodde. Och här har jag bott sen dess=)

Började cykla för lite drygt 3 år sen, alltså i samma veva som jag la skridskorna på hyllan.
Köpte mig en billig hoj, tränade lite anmälde mig till ränneslätt 2 veckor innan start (78km). åkte dit o trodde att jag skulle trampa runt utan problem, hade ju spelat hockey hela livet=) men märkte snart att jag hade väldigt fel där, var sjukt jobbigt. Var nära att de inte blev fler tävlingar. Men vilade upp mig, bestämde mig sedan för att åka cykelvasan. Sagt o gjort, åkte i mål på 3,46 första gången.

Efter det var jag fast.

Säsongen 2016 tävlade jag för Fuji Racing Team som är ett team skapat av Egons cykel i Östersund. Satsase håtd inför säsongen 2016 men den gick inte alls som jag hade planerat. Ben som strulade så jag fick ställa in halva säsongen.
Säsongen 2017 har jag bytt Team, kommer att tävla för Torpado Factory Team Sverige. Det är ett Team på 3 åkare med höga ambitioner, jag siktar på att slå mig in i eliten detta år.

Hoppas ni vill följa och stötta mig på vägen.

//Gross

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar