söndag 28 februari 2016

Strålande väder!

Hallo!

Ja nu kan man iaf inte klaga på vädret, denna helg har det varit plusgrader och solsken underbart, hoppas verkligen att det  är våren som knackar på dörren.:)

Cykla har vi också hunnit med trots att det har varit mycket aktivitet för Liam, gårdagen bestod av hockey träning och innebandy poolspel. For iväg vid 10 snåret till Vimmerby för hockey, höll på till halv ett.  Hemma 13 ca, i med mat i Liam då han skulle samlas för innebandy 13:45. Hade planerat ett cykelpass med Janne isberg vid 13 så jag drog ut direkt mer eller mindre. Liams första. Match började 14:45 så passade på att cykla där i mellan då jag ej skulle ha tid till det på kvällen.
Missade tyvärr första perioden på första matchen. Hur gick det då? Tyvärr så vart de två förluster, men som dom kämpar grabbarna, det är så kul o se:)

Cykelturen då, hade planerat in ett 1,5 timmes pass, det var vad jag hade tid till och så vart de. Blev en lugn o fridfull tur inget gasa eller hårköra utan var mest ett glidarpass, tackar Janne så mycket för sällskapet mycket trevligt.

Däremot vart det desto mer gasa idag, eftersom vädret har varit så härligt o snön syns inte till längre så tänkte jag köra 2 timmar stig. Nu vart det ju inte riktigt 2 timmar stig men större delen av passet bestod av de iaf.  Körde på rätt så rejält idag och det känns nu, som det ska. Säger det igen, känns så skönt att känna att vinterträning har gjort det den ska.
Och nya hojjen den flyger fram i skogen, vilken maskin:).

Bilden är från i fredags på väg hem från jobbet, men varit lika fint hela helgen.

Nu tar vi kväll.

/Gross

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar